CLEAN OUR PARK

De trainers van HealthclubInCompany gebruiken vaak het park als healthclub. In onze ogen de mooiste healthclub van Nederland! Naast af en toe een druppel, hebben de parken ons veel te bieden. Natuur, frisse lucht, bankjes bomen, bruggen enz. Ideaal voor ons werk en het is nog gratis ook.

Wij storen ons ook vaak aan de flesjes, blikjes en plasticzakje die ik met regelmaat aantref in het groen. Dit hoort hier niet en we rapen het als het even kan altijd op. Zo kunnen we iets terug doen voor het moois wat de natuur ons als buitensport trainers biedt!

Waarom maken we hier met alle trainers in Nederland geen gewoonte van?! Sporters zijn bezig met een oefening en terwijl de trainer voor hun telt, pakt deze het flesje even op en gooit dit in de prullenbak. Doorgaans staan deze altijd in bereik.

WAAROM?

Dieren zien het zwerfafval aan voor eten. We kennen allemaal wel de foto’s van dode vogels met een maag vol plastic. Daarnaast duurt het afbreken in de natuur vaak tientallen jaren of langer en wordt de mooiste healthclub er niet mooier op.

LOSSEN WIJ HET PROBLEEM OP?

Nee, maar we kunnen wel ons steentje bijdragen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een wens van ons en ook hiermee denken wij een mooie stap te kunnen maken.

Lees je dit als trainer, of denk je zelf een positieve bijdrage te kunnen leveren? Sluit je dan aan en neem contact met ons op!

Bezoek de website van Clean Our Park

EEN AANTAL BEDRIJVEN DIE JE VOORGINGEN